Категории: Советы

Может ли рис испортиться? Советы, чтобы сохранить свежесть надолго



Рис можна сміливо назвати основною їжею Індії і його регулярно готують у більшості домогосподарств. Він готується в найкоротші терміни, і його надзвичайно просто зробити. Але чи є у рису невизначений термін придатності, або він може зіпсуватися з часом?



Добре, якщо рис не зберігається належним чином, рис теж може розвинути цвіль або проявити комах. Білий рис зберігає порівняно довший термін зберігання, ніж коричневий рис. Це тому, що коричневий рис має більший вміст олії, що скорочує термін його зберігання. Хоча білий рис може прослужити 3-4 роки, коричневий рис не протримається більше 8 місяців у коморі та максимум один рік у холодильнику.

Прочитайте далі, щоб знати кілька простих способів зберегти рис надовго свіжим, а також поради щодо виявлення зіпсованого рису.

Найпростіший спосіб запобігти псуванню рису — це тримати його в герметичній тарі. Вибирайте скляну тару або якісну пластикову ємність. Це запобіжить будь-якій вологості і збереже рис як новий.



Ще одним цікавим руйнуванням, який захищає від помилок і не дає рису розвиватися цвілі, є зберігання листя німу та сухого чилі в контейнері. Просто додайте жменю листя німу або 4-5 сухих червоних перецьів у свою герметичну банку рису. Цей трюк використовується багатьма жінками і є надійною технікою, щоб захистити рис.

Інший спосіб збереження рису — це заморожування. Просто перекладіть партію рису в безпечну для морозилки тару і заморозьте її. Ви можете взяти з банки невелику кількість рису, коли потрібно, а решту тримати без комах протягом тривалого періоду часу.

Рис — це крохмалистий продукт харчування, і бактерії люблять розмножуватися на предметах, завантажених крохмалем. Рис починає псуватися легко, якщо його неправильно зберігати. Якщо рис починає висихати, розвивається цвіль, виділяє прогірклий запах або змінює колір, це деякі ознаки зіпсованого рису. Якщо ви помітите помилку або двох, які блукають у контейнері, перше, що вам потрібно зробити, це викинути рис. Приготування цього рису збільшує ймовірність харчового отруєння. Перед тим, як зберігати в ньому свіжий рис, обов’язково очистіть ємність належним чином.

admin

Последние новости

Шотландский виски Томатин — попробуй вкус рая!

Шотландский виски Томатин завоевал популярность благодаря стабильному качеству и уникальному букету. Этот молт ценят за…

2 месяца назад

Самое качественное окрашивание — доверьтесь рукам специалистов! Эксперименты на любой вкус — вау результат!

Изменение цвета волос — это решение, к которому никогда не следует относиться легкомысленно. Даже если…

2 месяца назад

Подарок на день рождения: что подарить девушке, чтоб удивить?

Когда приближается день рождения девушки, то любой мужчина всегда спешит удивить свою любимую ярким и…

6 месяцев назад

Все о технологии блокчейн: что это, как работает, какие типы существуют

Криптовалюта сегодня стала не просто удачной инвестиций, но также и защитным активом. Некоторые ее используют…

12 месяцев назад

Подоконники будут блестеть! Раз и навсегда: гениальный лайфхак – Вы не поверите! Детали!

Домохозяйки поделились секретами, как им удается сохранять идеальную чистоту подоконников в квартире. Оказывается, что существует…

12 месяцев назад

Особые факты о суши – чего вы не знали об этом культовом блюде?

Знаете ли вы, насколько велика богатая история японской кухни? Благодаря этому у этой гастрокультуры есть…

1 год назад